- Träningsklubben

Träningsklubben


Här blir du medlem i klubben!
Länken tar dig till Patreon där träningsklubben finns.

Här kan du testa hela serie 1 
Sex olika pass i 30 dagar för bara 99 kr.


Hej! Vill du ta del av min träning på ett mer personligt sätt? Vill du få ny träning varje vecka med roliga utmaningar och spännande extrapass? Då är du välkommen till min digitala träningsklubb!

Som medlem får du ny träning varje vecka, inga redskap krävs, allt du behöver är en matta och någonstans att vara. Träningspassen går enkelt att anpassa till din nivå, om du vill ha dem mer eller mindre utmanande.

Enkelt och okomplicerat med Patreon
Genom Patreon tar du enkelt del av all träning via appen eller på hemsidan. Du får en notis när nya pass finns tillgängliga, så du inget missar. Ett medlemskap är allt du behöver skapa, sedan sköter jag resten.

Jag blir din egen tränare!
Jag är fysioterapeut och tränare med mer än 20 års erfarenhet. Min uppgift som din tränare blir att motivera och inspirera dig till bra och välgörande rörelser.

"Den bästa träningen?"
Den bästa träningen är den som blir av och som medlem i min träningsklubb vill jag att du ska få uppleva att din träning blir av. Här bryr vi oss inte om det ytliga, glöm allt som heter vikt, fetprocent och muskelmassa. Jag bryr mig bara om dina rörelser och att du får uppleva att du uppskattar att träna och att du mår bra.

Varmt välkommen till min digitala träningsklubb! 

Linus Johansson | Leg. fysioterapeut och Rörelseutvecklare

Följ mig gärna på Instagram för mer rörelse och kunskap - Soma by Linus


Vad medlemmar tycker 


”Trots massutbudet inom onlineträning har Linus lyckats hitta en unik väg att gå med sin digitala träningsklubb. Genom att låta medlemmarna påverka och interagera, skapas en känsla av sammanhang och med sin enorma kunskap och humor, bjuder han både på svett, skratt och rörelseglädje. Jag tränar mycket annat under veckan och ser detta som ett perfekt komplement för att öka upp rörligheten samt balansera upp kroppen”
- Cecilia


"Att träna med Linus i hans digitala träningsklubb ger mig flera nya utmanande och roliga pass varje vecka. Forumet känns personligt, levande och välkomnande och jag blir motiverad att verkligen göra passen i takt med att Linus lägger upp nya. Jag kan varmt rekommendera Linus digitala träningsklubb!”
– Johanna


“Den här digitala träningsgruppen har gett mig min träningslust tillbaka. En perfekt träningsform som går att utföra vart som helst, hemma eller på resande fot. Linus leder passen med med stor proffsighet, glimten i ögat och mycket humor.”
- EvaLäsa mer om priser och testa ditt första pass!
Länken tar dig till Patreon där träningsklubben finns.