990 kr 1.188 kr

Två månader gratis!
Ta del av ett vårt sommarerbjudande fram till sista juli! Starta ett årsmedlemskap i Träningsklubben så bjuder vi dig på två månader med träning!

Just nu: 990 kr (Ord: 1.188 kr, erbjudandet gäller till 31/7)Med ett årsmedlemskap har du samma tillgång och möjligheter som i en vanlig månadsprenumeration. Skillnaden är att när ett år har passerat så avslutas ditt medlemskap automatiskt. Inga nya dragningar görs eller inbetalningar krävs. Vill du förlänga startar du bara ett nytt årsmedlemskap!


Bra att veta!

För att ta del måste du först ha ett registrerat konto på movdoo.com, det är gratis. Vi lägger till ditt årsmedlemskap manuellt och under vanlig kontorstid är vår ambition att det ska ske samma dag. På kvällar och helger kan det ta lite längre tid.

Friskvård
Ett årsmedlemskap är perfekt för dig som har friskvårdsbidrag och vill använda det till Träningsklubben! Läs mer om hur friskvård fungerar här.

För att köpa ditt årsmedlemskap så lägger du bara till det i varukorgen och checkar ut som vanligt. Du kan betala med kort eller Swish. Vill du ha årsmedlemskapet som faktura istället är du välkommen att höra av dig så löser vi det.

Välkommen att kontakta oss här!


Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränare


Snabbkassa

Köp snabbt och enkelt med Swish här!

required fields.

Betalningsmottagare är SOMA MOVE AB


Denna betalning kommer att göras säkert visa Swish.
Swish accepteras endast i Sverige.


Var noga med att fylla i dina uppgifter. Du får ett kvitto till din email direkt efter köpet, om du inte hittar det där så kontrollera skräpposten. Vi återkommer med en bekräftelse på din beställning så snart som möjligt under vanliga kontorstider.