Holistic Training

Cecilia är holistisk inspiratör och profil och har jobbat med gruppträning och inriktning på holistisk träning sedan 2001.

Hon har under åren anlitats som yoga/dans/tränings instruktör på Nordens mest välrenommerade event och tränings-resebolag. Hon utvecklar också egna rörelsekoncept med instruktörsutbildningar och programreleaser.

Cecilia bedriver delar av sin verksamhet online, med instruktörsfortbildningar, träning, yoga och meditationer. 

Här på movdoo.com delar Cecilia med sig av sina populäraste kurser. Du hittar även hennes klasser i SOMA Premium.

Från Cecilia

"Jag har följt rytmen för mitt privata och företagets behov på ett organiskt sätt som även inkluderar kunder och omvärldens behov, tendenser och möjligheter.

Min företagsmission är att använda tillgängliga resurser, kunskaper och talanger till att få människor att glöda inuti och lysa utåt. Jag vill gärna inspirera till en holistisk träning. En helhetssyn på kropp, rörelse, känsla och hälsa. Holistisk träning är inte träning mätt i vikt, längd, tid eller repetitioner - utan mer i syfte, tillstånd och riktning.

Det har varit min avsikt att inspirera till en kombination av det mjuka och det starka, det vitala i en vältränad kropp och det behagliga i avspändhet och i ett förfinat medvetande. Jag tror också på den mångspråkiga kroppen och att vi alla mår bra av att undersöka och utveckla elementen och rörelsekvaliteterna Kraft, Rytm, Grace och Stillhet. Från dessa har jag under åren utvecklat praktik och teori in i koncept och klasser som man kan ta del av online och ”live” på event, studios, läger, resor, utbildningar etc.

Jag önskar att du ska känna dig påfylld av mitt arbete på något sätt. Av kunskap, inspiration, eller igenkänning. Att det kan vara något som hjälper dig till rekreation - dvs blåser liv i din kropp och själ.

Till sist är mitt arbete en del av min önskan att se färre övergivna kroppar, och istället fler levande och vitala där någon bor. Kroppar som bär sig med stolthet, mognad och rytm, avspänt och harmoniskt. Där något lyser igenom! " - xc