Bindvävsboken

Price:

EUR 40 inc VAT

SEK 395 inc VAT

Köp din signerade bok och få tre webinar samt stretch-kurs på köpet!


I sin femte bok dyker fysioterapeuten Linus Johansson åter in i den mänskliga kroppens komplexitet. Denna gång är det bindväven som ska utforskas.

Vad säger den senaste forskningen om bindväven? Vilka är dess unika egenskaper? Hur gör man för att träna och behandla den? Och är förståelsen om bindväven vägen till att skapa en mer energieffektiv och följsam kropp? Detta är frågor som Linus utforskar tillsammans med dig som läsare.

En kärnfull och rikt illustrerad bok om 122 sidor som tar dig med på en resa från bindvävens innersta kvalitéer hela vägen till principerna för hur man kan behandla och “träna” den.

Boken utgår från ett vetenskapligt perspektiv med över 50 referenser till artiklar och litteratur.


Tre webinar
När du köper boken genom movdoo får du möjlighet att ta del av tre livesända webinar under våren 2022. Alla webinar spelas in så du också kan se dem i efterhand. 

Du får också de stretchprogram som ingår i boken som filmade instruktioner.

All info om webinaren hittar du i den kurs som du får tilldelad när du köper boken.

Läs mer om de tre webinaren här!Köpinformation

Du måste ha ett konto och vara inloggad på movdoo.com för att kunna köpa boken.
Boken skickas inom tre arbetsdagar. Frakt inom Sverige, Norge, Danmark och Finland ingår 🇸🇪 🇳🇴 🇩🇰 🇫🇮 För att få den skickad till ett annat land eller för att köpa mer än en bok så ber vi dig att kontakta oss. Klicka här!

Kvitto på boken skickas till din email, kolla i skräpposten om du inte hittar den i din inkorg. Ditt kvitto återfinns även under "Orders" i menyn när du är inloggad.

Kursen för webinar tilldelas manuellt och det kan ta upp till 24 timmar. Du hittar kursen under "My courses" när du loggar in på movdoo. Där kommer all info om webinaren finnas samt inspelningarna av livesändningarna.