Bindvävsboken

Price:

EUR 30 inc VAT

SEK 295 inc VAT

Köp din signerade bok här!


I sin femte bok dyker fysioterapeuten Linus Johansson åter in i den mänskliga kroppens komplexitet. Denna gång är det bindväven som ska utforskas.

Vad säger den senaste forskningen om bindväven? Vilka är dess unika egenskaper? Hur gör man för att träna och behandla den? Och är förståelsen om bindväven vägen till att skapa en mer energieffektiv och följsam kropp? Detta är frågor som Linus utforskar tillsammans med dig som läsare.

En kärnfull och rikt illustrerad bok om 122 sidor som tar dig med på en resa från bindvävens innersta kvalitéer hela vägen till principerna för hur man kan behandla och “träna” den.

Boken utgår från ett vetenskapligt perspektiv med över 50 referenser till artiklar och litteratur.


Tre webinar och stretchprogram
Under våren 2022 sändes tre webinar med olika rubriker utifrån boken Bindväv. Du kan köpa de inspelade webinaren tillsammans med de stretchprogram som ingår i boken.

Läs mer här!Köpinformation

Du måste ha ett konto och vara inloggad på movdoo.com för att kunna köpa boken.
Boken skickas inom tre arbetsdagar. Frakt inom Sverige, Norge, Danmark och Finland ingår 🇸🇪 🇳🇴 🇩🇰 🇫🇮 För att få den skickad till ett annat land eller för att köpa mer än en bok så ber vi dig att kontakta oss. Klicka här!

Kvitto på boken skickas till din email, kolla i skräpposten om du inte hittar den i din inkorg. Ditt kvitto återfinns även under "Orders" i menyn när du är inloggad.