Movement online - since 2012 | movdoo.com - Bindvävsboken

Bindvävsboken

Price:

195 kr 295 kr

Gör så här! Klicka på snabbkassan och check ut med Swish. Eller registrera ett medlemskap. Logga in och lägg kursen i kundvagnen. Gå till kassan och checka ut med kort eller Swish. Läs mer...

I sin femte bok dyker fysioterapeuten Linus Johansson åter in i den mänskliga kroppens komplexitet. Denna gång är det bindväven som ska utforskas.

Vad säger den senaste forskningen om bindväven? Vilka är dess unika egenskaper? Hur gör man för att träna och behandla den? Och är förståelsen om bindväven vägen till att skapa en mer energieffektiv och följsam kropp? Detta är frågor som Linus utforskar tillsammans med dig som läsare.

En kärnfull och rikt illustrerad bok om 122 sidor som tar dig med på en resa från bindvävens innersta kvalitéer hela vägen till principerna för hur man kan behandla och “träna” den.

Boken utgår från ett vetenskapligt perspektiv med över 50 referenser till artiklar och litteratur. 


Snabbkassa

Köp boken snabbt och enklet med Swish här!

required fileds.

Payment receiver is SOMA MOVE AB


This payment will be made securely via Swish.
Swish is only accepted in Sweden.


“Fyll i dina uppgifter noga. Kvitto kommer till din email. Ser du det inte kvitto kan det ligga i din skräppost. Vi skickar din beställning inom 1-3 arbetsdagar. Som medlem på movdoo.com kan du köpa fler kurser och produkter samt betala med kort.”