Friskvård
Friskvård

Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränare | movdoo.com

Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränare

Ditt friskvårdsbidrag - Nyckeln till hälsa och välbefinnande!


Vad är friskvårdsbidrag och varför är det viktigt?

Friskvårdsbidraget är mer än bara en förmån från arbetsgivaren; det är en nyckel till en hälsosam och aktiv livsstil. Genom detta ekonomiska stöd får du möjlighet att investera i din hälsa genom olika fysiska aktiviteter. Men varför är detta så viktigt?


Fysisk aktivitet och hälsa, går hand i hand!

Fysisk aktivitet är grundläggande för vår hälsa och välbefinnande. Studie efter studie bekräftar att regelbunden träning har många fördelar. Här är några konkreta fakta:

  1. Hjärtat mår bra av motion: Regelbunden träning stärker hjärtat och förbättrar cirkulationen, vilket minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar.

  2. Styrketräning främjar välbefinnande: Viktbärande träning, såsom styrketräning, bidrar till att bygga muskelmassa och ökar kroppens kapacitet, vilket resulterar i ökad styrka och uthållighet.

  3. Bättre mental hälsa: Fysisk aktivitet frigör endorfiner, vilket ger oss en positiv känsla och minskar risken för depression och ångest.

  4. Viktminskning och kontroll: Träning är en nyckelfaktor för viktminskning och underhåll av en hälsosam vikt.

  5. Förbättrad sömnkvalitet: Regelbunden fysisk aktivitet främjar bättre sömn, vilket är avgörande för återhämtning och övergripande hälsa.

Friskvårdsbidrag på movdoo.com: En digital väg till aktivitet och välbefinnande

Att använda friskvårdsbidraget på movdoo.com är ett smart och enkelt sätt att omfamna alla dessa hälsofördelar. Här är hur du kan dra nytta av detta:

  1. Registrera dig på movdoo.com: Gå till movdoo.com och registrera dig, det är gratis!

  2. Välj det som passar dig: Du kan nu välja bland alla våra kurser för att hitta det som passar dig bäst.

  3. Flexibel träning var du än är: Via movdoo.com erbjuds du flexibel träning som kan utföras var som helst och när som helst. Anpassa din träning till ditt eget schema och plats.

  4. Styrka och Rörlighet i fokus: Träningsprogrammen på movdoo.com omfattar både styrke- och rörlighetsövningar, vilket skapar en balanserad och heltäckande träningsupplevelse.

Investera i din hälsa med ditt friskvårdsbidrag!

Friskvårdsbidraget är inte bara ett ekonomiskt stöd; det är en investering i din övergripande hälsa och välbefinnande. Genom att använda det för digital träning på movdoo.com tar du steget mot en aktiv livsstil som främjar styrka, rörlighet och en balanserad hälsa.

 

 

 

Linus Johansson


Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränare
Grundare av movdoo.com