99 kr / mån

I Träningsklubben delar jag med mig av mina rörelser och min kunskap för att hjälpa dig att bli starkare, mer rörlig och samtidigt lära dig mer om din egen kropp. Du får ny träning varje vecka! Testa en vecka innan du bestämmer dig.

För vem?
Träningen passar dig som på ett enkelt sätt vill ta del av personlig och inspirerande träning träna hemma. Passen är lätta till medel i ansträngning och du kan enkelt anpassa dem efter dina behov.

Behöver man redskap?
Vi använder bara kroppen som det naturliga motståndet, allt du behöver är en yogamatta och någonstans att vara.

Enkelt att använda
Träningsklubben har många smarta funktoner och är enkel att använda. Se hur det fungerar här...

Testa gratis i sju dagar
Är du nyfiken är du varmt välkommen att testa Träningsklubben gratis i sju dagar helt utan krav på betalning. Läs mer här...

 

Månadsprenumeration
Du kan ta del av Träningsklubben som en månadsprenumeration, helt utan bindningstid. Som prenumerant har du tillgång till allt material som finns i klubben och du kan ta del av det så många gånger du vill, kommentera de olika passen och spara dina favoriter.

Vi bjuder på två månader!
Du kan också ta en årsprenumeration och då bjuder vi på två månader med träning. Ett en årsprenumeration är perfekt för dig med friskvårdsbidrag.


Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränare

 

Använd din friskvård
Sök på "movdoo" i respektive leverantörs portal för att hitta våra kurser där. Har du någon annan leverantör är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Ta kontakt här!


 

Vad tycker medlemmarna?

”Linus lyckats hitta en unik väg att gå med sin digitala träningsklubb. Genom att låta medlemmarna påverka och interagera, skapas en känsla av sammanhang och med sin enorma kunskap och humor, bjuder han både på svett, skratt och rörelseglädje.”
– Cecilia


"Träningsklubben är ett fantastiskt bra sätt att få in en träning som är rolig och effektiv - det känns i kroppen! - i vardagen. Linus har en lättsam och inspirerande attityd, och lyckas förmedla en entusiasm och glädje ”genom rutan” på ett unikt sätt!”
– Peter


"Att träna med Linus ger mig flera nya utmanande och roliga pass varje vecka. Det känns personligt, levande och välkomnande och jag blir motiverad att verkligen göra passen i takt med att Linus delar nya. Jag kan varmt rekommendera Linus digitala träningsklubb!”
– Johanna


“Den här träningsgruppen har gett mig min träningslust tillbaka. En perfekt träningsform som går att utföra vart som helst, hemma eller på resande fot. Linus leder passen med med stor proffsighet, glimten i ögat och mycket humor.”
– EvaFrågor och svar!

Hur fungerar det?
Träningsklubben är en prenumeration. Varje torsdag och lördag får du tillgång till ett nytt träningspass, det vill säga två pass per vecka. Varje pass presenteras som en video där jag, på ett tydligt och lättsamt sätt, instruerar dig i effektiva rörelser och träning. Passen är ca 20-35 minuter långa, och du kan enkelt ta del av dem via din mobil, surfplatta eller dator.

Vad är syftet med träningen?
Syftet med träningen är att ge dig mer styrka och mer rörlighet. Vi tränar helt utan redskap – allt du behöver är en träningsmatta och en plats att vara på.

Vem passar träningen för?
Min avsikt är att träningen ska passa alla! Jag instruerar varje pass så att du kan anpassa rörelserna efter din egen förmåga, oavsett om du vill ha en mer utmanande träningsupplevelse eller ta det lite lugnare.

Kan jag ta del av alla pass i klubben?
Som medlem i klubben har du alltid tillgång till alla träningspass som tidigare publicerats, samt de nya som kommer. Passen presenteras i olika serier, du kan antingen träna passen var för sig eller följa en serie i ordning. Dessutom har du möjlighet att skapa en egen lista med dina favoritpass.

Finns det mer än bara träning i klubben?
Utöver träningen får du regelbundet också korta föreläsningar och workshops. Jag är fast övertygad om att ju mer du lär dig om din egen kropp, desto bättre kommer din träning att bli.

Hur gör jag om jag har frågor?
Du har möjlighet att lämna kommentarer till varje träningspass och jag svarar på alla era frågor och kommentarer.

Vad ingår INTE i klubben?
Vi fokuserar inte på kost, fettprocent, bantning, kosttillskott eller liknande ämnen i Träningsklubben. Vår träning är helt fri från pekpinnar och förmaningar. Klubben ska vara en positiv upplevelse där du ska få möjlighet att uppskatta varje träningspass och din egen rörelse.

Hur fungerar prenumerationen?
Du kan välja en månadsprenumeration helt utan bindningstid, du kan avsluta den när du vill. Du kan också välja ett årsmedlemskap, läs mer här.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?
Årsmedlemskap passar perfekt för dig som har friskvårdsbidrag och vill bli medlem i klubben. Klicka här för att läsa mer om friskvård.