149 kr / mån

Utveckla din atletiska rörelseförmåga och ta din styrka till nästa nivå. Ta del av inspirerande och effektiva träningspass där vi fokuserar på din funktionella styrka och rörlighet. Testa gratis i sju dagar innan du bestämmer dig!

Personligare träning
Jag coachar dig genom varje träningspass och med min kunskap som fysioterapeut och tränare får du en unik förståelse för varje rörelse vi gör och din kropps alla möjligheter.

För vem?
Styrkeklubben vänder sig till dig som redan har en god erfarenhet av funktionell träning och gillar att ta dig an utmanande pass.

Vilka redskap?
Redskapen du behöver för att kunna ta del är hantlar och kettlebells.

Vad får man som medlem?
Du får kontinuerligt nya pass samt workshops och dedikerade mobilitetspass. Till varje pass som presenteras kan du också lämna kommentarer, ställa frågor och ge feedback.

Hur går det till?
Du ställer upp din telefon, kopplar in dina trådlösa hörlurar och startar passet. Varje pass inleds med uppvärmning och avslutas med mobilitetsövningar. Huvuddelen av passet fokuserar på explosiv styrka och är uppbyggt av olika rörelsemönster. Se hur det fungerar här...

Varmt välkommen att ta din träning till nästa nivå! Vi ses i kommentarerna!


Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränare


 

Månadsprenumeration
Du kan ta del av Styrkeklubben som en månadsprenumeration, helt utan bindningstid. Som prenumerant har du tillgång till allt material som finns i klubben och du kan ta del av det så många gånger du vill, kommentera de olika passen och spara dina favoriter.

Vi bjuder på två månader!
Du kan också ta en årsprenumeration och då bjuder vi på två månader med träning. Ett årsmedlemskap är perfekt för dig med friskvårdsbidrag.

 

Använd din friskvård
Sök på "movdoo" i respektive leverantörs portal för att hitta våra kurser där. Har du någon annan leverantör är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Ta kontakt här!


 

Vad tycker medlemmarna?

"Om du vill ha roliga och utmanande träningspass med både rörlighet och styrka i en bra mix så kan jag varmt rekommendera Styrkeklubben. Det är som att ha en egen PT och kunna träna när man själv har tid samtidigt som man hör Linus kloka och grymma coachning i öronen."

– Anna Walestad - Personlig tränare och SOMA instruktör"Styrkeklubben innehåller tuffa och roliga pass som utmanar både styrka och rörlighet samtidigt som de bygger på en unik kompetens och förståelse för rörelse, vilket Linus lyckas förmedla i varje pass. Fantastisk träning för att bygga styrka och rörlighet på ett hållbart sätt."

– Emma Varkey - Fysioterapeut och forskare."En perfekt mix av lite tuffare styrka och den nödvändiga rörlighet som vi alla behöver. Samtidigt guidas jag av Linus på ett inspirerande och lärorikt sätt för att förstå kroppen som en helhet."

– Joakim Persson - Naprapat”I Styrkeklubben får du smart, utmanande och rolig träning, som bygger på Linus gedigna kunskap om kroppen och rörelse. Linus lugna röst guidar genom hela passet, och det är bara att följa med. Träningspass att längta efter och återkomma till! "

– Lina Abrahamsson"Med Styrkeklubben får det den kompletta mixen; styrka, explosivitet och rörlighet i tuffa och roliga övningar. Linus skapar träning där du hela tiden ges möjligheter att utmana dig själv genom variation, coaching och tips. Han har även en fantastisk förmåga att förmedla kunskap kring kroppen på ett enkelt och förståeligt sätt."

– Ulrika Celsing - Coach inom hälsa och prestation"Att ha sin coach i öronen bidrar till en nivå ytterligare under träningspasset. Det är proffsigt och man får verkligen stöd i att hitta känslan i kroppen i varje moment med muntliga instruktioner. En häftig variation med såväl funktionell styrka och utmanande rörlighet gör upplägget lockande och inspirerande. Som PT och gruppträningsinstruktör kan jag varmt rekommendera styrkeklubben. Man får ju fortbildning under tiden man tränar av ett proffs på kroppen vilket är en enorm vinst.”

– Sandra Larsen - Personlig tränare och gruppträningsintruktör"Vill du träna tidseffektivt och smart ska du träna med Styrkeklubben! Funktionella styrkeövningar som ger dig både bättre rörlighet och styrka som sedan avslutas med en skön mobility. Svettiga helhetsövningar som utmanar dig och som även skapar en skön känsla i kroppen. Styrkeklubben är träning och utbildning i en härlig mix!"

– Åsa Lemberg - Hälso och ledarskapscoach