Movement online - since 2012 | movdoo.com - Rörlighetsboken

Rörlighetsboken

Price:

295 kr 395 kr

Gör så här! Klicka på snabbkassan och check ut med Swish. Eller registrera ett medlemskap, logga in och lägg kursen i kundvagnen. Gå till kassan och checka ut med kort eller Swish. Läs mer...

Bläddra i boken! Klicka på boken för att ta del av några utvalda sidor.


Rörlighet är grunden till all rörelse. Det är även förutsättningen för en god, vardaglig funktion och för att kunna prestera inom träning och idrott. God rörlighet har också en stor inverkan på upplevd livskvalitet och är ofta del i att minska olika typer av smärtproblematik.

I sin sjätte bok, Rörlighet, delar fysioteraputen och rörelseutvecklaren Linus Johansson med sig av sin kunskap och erfarenhet i ämnet. Linus tar dig på en kunskapsresa hela vägen från muskelcellen till de holistiska perspektiv som förklarar kroppens konstitution.

Boken ger dig som läsare många nya infallsvinklar gällande rörlighet och presenterar förklaringsmodeller som kan leda till att din rörlighetsträning blir både enklare att utföra samt med bättre resultat. 

Boken ger dig 88 stycken rörlighetsövningar, totalt 110 med variationer, samt 18 färdiga program.

Vill du ta del av de 18 programmen som filmade instruktioner så finns de i kursen Mobility Club, som du hittar här.


Snabbkassa

Köp boken snabbt och enklet med Swish här!

required fileds.

Payment receiver is SOMA MOVE AB


This payment will be made securely via Swish.
Swish is only accepted in Sweden.


“Fyll i dina uppgifter noga. Kvitto kommer till din email. Ser du det inte kvitto kan det ligga i din skräppost. Vi skickar din beställning inom 1-3 arbetsdagar. Som medlem på movdoo.com kan du köpa fler kurser och produkter samt betala med kort.”