Freepower - Instruktörsutbildning

365 days | Parts 3

Price:

EUR 349 inc VAT

SEK 3.495 inc VAT

 


Vill du undervisa en praktik som ger dina elever glöd, energi och pondus?

Vill du utforska yang-kvaliteter såsom kraft, tydlighet, hetta och energi? Instruktörsutbildningen finns nu online med filmad examen och feedback och diplom! För att kunna ta till dig kursen och bli godkänd bör du ha en tidigare erfarenhet av att undervisa, ex. gruppträning, yoga, dans etc.

Freepower är en träning för skärpa och stuns i kroppen och sinnet, som både är spänningslösande och energigivande! Det är också en praktik som kan lära oss både att vara aktiva och offensiva OCH stilla och receptiva, med sin kombination av utvalda yogaserier, serier med kampsportsliknande övningar och avslutande meditation. Fysiskt tränar du hela kroppen och ökar flexibilitet, kroppskontroll och muskeltonus.

Många upplever att det stärkande att få ta ordentligt med plats i och med kroppen, och vi nyttjar det faktum att vi med kroppspositioner, andning och blick påverkar oss själva inåt och stärker vår upplevelse av mod, närvaro och självförtroende.

Klassen är enkel att applicera på en bred grupp, allt från vana och starka rörelseutövare till mer oerfarna och inte så vältränade personer. Tempot är ostressat och kontrollerat men övningarna starka och utförs utan paus. De flesta övningar är uppresta och klassen kan utföras med eller utan yogamatta. Klassen är 45 minuter - med möjlighet att förlänga till 60 minuter om man vill inkludera en längre meditativ eller avslappnade del. Koreografin utförs till musik, som är suggestiv och kraftfull, jämn och stödjande.

Efter godkänd instruktörskurs blir du certifierad Freepower instruktör och får rätt att instruera konceptet. Du betalar inte någon månadsavgift, men betalar för eventuella uppdateringar av musik och koreografi. Konceptet är reglerat och innebär i korthet att du inte får vidarebefordra musik och material, att du förbinder dig till att använda den koreografi, musik och knowhow som hör ihop med Freepower, och att du inte använder detta material till annat.

Välkommen, Cecilia Gustafsson