Movement online - since 2012 | movdoo.com - Den mångspråkiga kroppen

Den mångspråkiga kroppen

365 days

Price:

495 kr

Gör så här! Registrera ett medlemskap. Logga in och lägg kursen i kundvagnen. Gå till kassan och checka ut med kort eller Swish. Läs mer...

Den mångspråkiga kroppen

Ett nytt samlat material med film, ljud och text av Cecilia Gustafsson som leder dig till nya träningsupplevelser och resultat oavsett om du är oerfaren eller tränad. Syftet är att utveckla och förfina kroppen som det mångspråkiga instrument det är!

Det här materialet innehåller inte så mycket fakta och siffror från studier - det är ett lättsamt på samma gång som innehållsrikt arbete som via magkänslan vill inspirera till hur du kan nå mer kraft, njutning och lugn genom att befria kroppen  på olika sätt! Jag delar med mig av mina erfarenheter av 20 år med holistisk gruppträning och utbildning, och det har varit min avsikt att leda dig  till en kombination av det mjuka och det starka, det vitala i en vältränad kropp och det behagliga i avspändhet och i ett förfinat medvetande”   / c 

Materialet innehåller en E-bok med text och bilder, träningsfilmer, filmade workshops, ljudbok och guidad meditation. Lättsamt och kortfattat -som jag själv skulle velat ha tagit del av det.Börja med ljudboksinspelningen, gör övningarna och återkom till dom igen som separata filer, enkla att hitta. E-boken förstärker det du har hört och kan skrivas ut om du tycker om det. 

Varmt välkommen!

 

Kursen ger dig...

 - 5 st streamade träningsfilmer a´ca 30 minuter var - Freepower, Holistic Grace, Yinyoga, Vinyasa Yoga, SOMA MOVE. (Obs att det är samma Freepower och SOMA MOVE som även finns som separata filmer på Movdoo) 

 - 5 st streamade filmer a´ca 8-10 minuter var - med prat av Cecilia kring rörelsekvaliteterna Kraft, Rytm, Grace, Stillhet och hur du kan integrera det i din träning.

 - 1 st guidad meditation

 - 1 st guidad Yoganidra

 - 1 album med specialproducerade musik för dans hemma 

 - 1 text material 68 sidor

 - 1 st ljudinspelning av textmaterialet 2.20 tim