- Styrka och Rörlighet

Styrka och RörlighetTa del av vårt erbjudande och bli starkare och rörligare!

I kursen Styrka och Rörlighet får du totalt 51 stycken olika förinspelade träningstillfällen som du enkelt gör hemma, inga redskap krävs, allt du behöver är någonstans att vara. Välj mellan 30, 180 eller 365 dagar.

Vi kommer att utveckla din styrka och din rörlighet genom att använda kroppen som det naturliga motståndet. Jag guidar dig genom varje tillfälle och visar hur du anpassar varje rörelse så det passar dig så bra som möjligt.

⬇️ Du kan skrolla längst ned på sidan för att testa ett av tillfällena!

Du får den perfekt blandning
✓ 51 träningstillfällen
31 med fokus på styrka och rörlighet
8 med fokus kondition
8 med fokus aktiv vila och återhämtning
4 SOMA MOVE klasser

Manual och loggbok
Till kursen får du en manual med en loggbok. Manualen ger dig guidning i hur du använder kursen på bästa sätt och loggboken ger dig möjlighet att dokumentera din träning. Du kan ta del av och studera manualen och loggboken redan nu om du är nyfiken, klicka här.

32 dagar och Rörelsepodden
Den här kursen är bland annat uppbyggd av de två tidigare kurserna 32 dagar och Rörelsepodden. Notera om du har någon av dessa kurser sedan tidigare.


Sagt om kursen


"Äntligen har jag fått till en variation på min träning! Det är annars lätt att man kör samma träning hela tiden. Nu följer jag passen i rätt ordning, jag får den variationen som är så viktig och hela kroppen blir involverad."
- Maria


Det här programmet är roligt, inspirerande och varje litet pass ger en skön känsla i kroppen. Dessutom lyckas Linus - som vanligt - förmedla en genuin ’rörelseglädje’ genom datorskärmen.
- Peter


Första online programmet som jag verkligen uppskattar! Det är så inspirerande och perfekt lagom. Framförallt så lyckas jag med träningsvärk efter varje gång. Linus förklarar på ett lugnt och avdramatiserat sätt som både peppar till att tänja på gränser, och ändå är kul! Och härligt att alltid få med hela kroppen!
- LisaTesta!
Välkommen att ta del av ett träningstillfällena här för att få känsla för hur det är att träna tillsammans med mig. Det här tillfället är 26 min långt, precis lagom. Och du får både styrka och rörlighet i samma tillfälle! Tyckte du om det här finns det 50 precis lika trevliga tillfällen till att ta del av.