SOMA Apparel


Nu är vår första SOMA hoddie här! Vi har valt en tröja av hög kvalité, med fina detaljer. Tillverkad av ekologiska och återvunna material. Perfekt att ha på sig när man ska iväg till en SOMA klass eller bara vill softa hemma.

Unisexmodell i 85% ekologisk bomull och 15% återvunnen polyester. Dolda fickor med dragkedja, snörningen till huvan med metalldetaljer och foder i mjuk mesh för bättre värmetransport.

Hoodien är antracitgrå med vitt SOMA MOVE tryck på bröstet. Då det är en unisexmodell upplevs den som större i storlekarna för tjejer.

- Läs våra regler för köp och returer längst ned på sidan innan du gör din beställning!

Emma är 174 cm lång och har på sig en Small med uppvikt mudd på ärmarna. En X-Small hade suttit lite tajtare och passat bättre i armlängd.

Linus är 187 cm lång och har på sig en Medium. Hade Linus haft en Large hade den suttit lite mer löst och ledigt.


Beställning

Klicka på den storlek du vill beställa - Glöm inte att lägga till frakt för din order!


Regler för köp och retur

Leveranstid är ca 3-5 arbetsdagar. Då detta räknas som trycka profilkläder kan inga återköp göras. Vi säljer en originaltröja med eget tryck. Köp därför bara tröjan om du vet att du verkligen vill ha den. Vid byte av storlek bekostar köparen både returfrakt samt frakten för den nya försändelsen. Vid en beställning godkänner du följande ställda villkor.