Digitala föreläsningar


Ta del av en digital föreläsning, workshop eller träning med oss!

Nu kan du få skräddarsydd digital inspiration från oss på movdoo.com, för dig och ditt företag eller för er förening. Läs mer om vad vi har att erbjuda och ta del av de omdömen som vi fått av tidigare deltagare.

Vill du göra en bokning med någon av oss? Hör då av dig med dina önskemål! Skicka då ett email till info@movdoo.com eller fyll i vårt formulär här så kontaktar vi dig åter! Kontakt oss!


Linus Johansson är fysioterapeut, rörelseutvecklare, författare och entreprenör inom träning och digital hälsa. Tillsammans med Cecilia Gustafsson har de skapat rörelsekonceptet SOMA MOVE.

Linus brinner för att inspirera och hjälpa människor uppleva och förstå hur rörelse inte behöver vara svårt och krångligt utan något lätt som finns tillgängligt hela tiden och med enkla medel kan vara det som gör att man mår och fungerar bättre.

“ - Utveckling når man genom att utmana sig och samtidigt känna sig lyckosam!”

Linus föreläser och inspirerar på ett lättsamt sätt om kroppens fantastiska funktion, och då om hur den hänger samman och fungerar som en enhet och hur man kan se och uppleva detta genom rörelse.

“ - Många har en förutfattad idé och tanke om hur deras kropp är och ska vara. Att låta en person förstå att det kan vara på ett helt annat sätt och få dem att uppskatta sin kropp är något som jag älskar att göra!”

Linus håller även gärna lite mer fokuserade workshops där olika rubriker eller ämnen kan avhandlas, så som fötterna, andetaget, rörlighet eller funktionell rörelse.

Vill ni bara ha ett härligt och svettigt SOMA MOVE pass så ordnar Linus gärna det också!

Hör av dig så skapar vi en föreläsning, workshop eller träningspass för er!


Cecilia Gustafsson har en bakgrund som grupptränare, yogalärare och entreprenör med uppdragsgivare som Nike, Springtime travel, Runners World, Womens Health mm.

Cecilia har över 20 års erfarenhet att skapa positiva och hälsosamma upplevelser till framför allt kvinnor, men begränsar sig inte alls till varken ålder, kön eller yrke när hon kommunicerar med sina mottagare.

Hon brinner för att ”Öka inre glöd och yttre lyskraft” hos människan, och använder sig av tekniker och övningar likväl som attityder och teori som sträcker sig från stillhet, närvaro, själ, till kraft, energi och kropp - som är aktuella och behövs i vår samtid.

"- Många av mina mottagare är kvinnor mitt i livet med karriär, familj och en aktiv fritid."

Cecilia föreläser gärna om behovet av balans och återhämtning i en högpresterande och intensiv tillvaro, om hur man relaterar till sin kropp som en kompanjon, hur man hittar sitt IKIGAI, om Skogsbad sk. Shinrin Yoku, om den Mångspråkiga kroppen som gillar Kraft, rytm, grace och stillhet .

Givetvis kan man blanda in eller enbart ha fysiska pass också som: Yinyoga, stolyoga, THE Holistic Class ( hennes egen blandning av allt man behöver: meditation, Soma Move®, avspänning och andning.

Återkom med önskat innehåll och längd så gör vi något magiskt ihop!