Ruffie - Instruktörsutbildning

Course length: 365 days Parts: 7
SEK 2.890 inc VAT

 

Med influenser från brottning och kampsport skapade vi Ruffietraining. Sparrningsövningar förenklades för att man helt utan förkunskap skull kunna medverka på ett pass. I en kombination av par-, kamp och individuella fysövningar är det ett innovativt träningskoncept.

Du får träna styrka, kondition, koordination och balans i ett och samma träningskoncept men Ruffie är mer än så. Det är också ett socialt träningsredskap. Parövningar är inget nytt i seig men kombinationen är Ruffie unikt.

Kampmomentet resulterar ofta i att man tränar hårdare än man tänkt sig. Man överpresterar. Inte så mycket på grund av tävlingsmomentet i sig men för att man vill bidra till sin partners träning. Det gör också träningen roligare. Man blir upptagen av att lösa uppgiften så man glömmer ansträngningen.

Dessutom får man utlopp för aggressioner och det i sig är stresshämmande. Efter ett pass känner man sig förlöst och upprymd. Trött men ändå men ny energi. Vi ville dela med av oss av den känslan.

Allt du egentligen behöver för att ta dig igenom ett Ruffiepass är hjärta.


FÖR LICENSEN KRÄVS FÖLJANDE

  1. Att du studerar det teoretiska materialet för Ruffie, finns som pdf.
  2. Studerar och övar på det filmade materialet.
  3. För att ta licensen följer du instruktionerna i materialet på kursen. Det innebär bland annat att du ska filma dig själv och skicka in till oss. När du är godkänd av oss är du licensierad och äger därmed rätten att ta betalt för dina Ruffie-pass.

(Utan licens kan du använda dig av ruffie-övningarna i din egen träning. Du får inte använda varumärket Ruffie i din verksamhet för att tjäna pengar utan licens.)


Register, for free!

Sign up and start your first course today!

I agree to the terms of use