Rörlighet - Utbildningen

Infinite | Parts 1

Educational material

Kursstart 30 augusti


Anmäl dig till hösten utbildning och bli bland de första som får boken Rörlighet.

Kursen presenteras live sex tisdagar i rad, kl 09.00-11.00, med kortare rast.
Alla tillfällen spelas in.

Kursdatum:
30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10.

Pris: 4.750 kr ( ex moms.)

Anmäl dig genom att skicka ett email till linus@somamove.com med dina uppgifter.


Den här utbildningen vänder sig till dig som arbetar professionellt med människor i rörelse och vill utveckla dina kunskaper och färdigheter inom ämnet rörlighet.

Utbildningen passar dig som är fyscoach, personlig tränare, fysioterapeut, massageterapeut, yogalärare, med flera.

Utbildningen ger dig kunskap och förståelse att kunna se, bedöma, och testa en persons rörlighet utifrån ett givet system.

Från rörlighetsundersökningen av en person kan du sedan bygga specifika och progressiva rörlighetsprogram. Genom sin ökade rörlighet kan personen i förlängningen också utveckla sina övriga förmågor och färdigheter inom vardaglig funktion, träning, och idrott.

Utbildningen leds via Zoom av Linus Johansson, fysioterapeut och rörelseutvecklare.

Allt spelas in
Alla live-tillfällen spelas in så du kan se dem i efterhand för repetition eller om du inte kan närvara. Efter utbildningen har du oändlig tillgång till allt inspelat och digitalt utbildningsmaterial.

I utbildningen ingår:
- Sex stycken liveworkshops.
- Böckerna Rörlighet och Bindväv.
- 88 videos med interventioner.
- 18 färdiga rörlighetsprogram.
- Alla föreläsningar från Pro Pack.
- Rabatt på In Real Life workshops.
- Möjlighet till att bli diplomerad.
- Möjlighet till personligt mentorskap.

Utbildningen utgår ifrån de sex livesända tillfällena och baseras på principerna från böckerna Rörlighet och Bindväv. Båda böckerna är del av utbildningsmaterialet och ingår i utbildningen.

Mentorskap
Som deltagare får du möjlighet till ett personligt mentorskap. Mentorskapet innebär att du får personlig coachning och stöd utifrån utbildningens innehåll. I mentorskapet fokuserar vi på att utveckla dina färdigheter ytterligare, samt hur din kunskap kan skapa produkter och generera inkomst i din verksamhet.


 

Sagt om kursen av tidigasre deltagare:

" - Linus förmedlar sin kunskap med tydlighet och lekfullhet. Är intressant att lyssna på och har gett mig många nya infallsvinklar i hur jag ska kunna hjälpa mina kunder vidare. Kan verkligen rekommenderas."
— Pernilla

 

" - Utbildningen rekommenderas för en ökad förståelsen för kroppens naturliga rörelsemönster samt metoderna för hur vi kan hitta tillbaka till en smärtfri och funktionell kropp på ett skonsamt sätt via specifika interventioner/rörelser!"
— Ellinor

 

" - Vill du omvandla inriktningen "rörlighet" till något spännande, kraftfullt och framgångsrikt, ska du definitivt gå denna kursen med Linus."
— Sandra

 

" - En engagerande kurs som är späckad med beprövad erfarenhet och forskning där passionen verkligen märks. Du får verktyg som du kan börja använda direkt. Oavsett om du vill hjälpa friska att behålla en välfungerande kropp eller skadade att komma tillbaka till sitt förväntade jag - det passar för båda!"
— Anna Pia

 

" - Fullspäckad med fakta, härlig energi från Linus och lättillgängligt via zoom."
— Jennie