Rörlighet - Boken

Price:

EUR 50 inc VAT

SEK 495 inc VAT

Rörlighet är grunden till all rörelse. Det är även förutsättningen för en god, vardaglig funktion och för att kunna prestera inom träning och idrott. God rörlighet har också en stor inverkan på upplevd livskvalitet och är ofta del i att minska olika typer av smärtproblematik.

I sin sjätte bok, Rörlighet, delar fysioteraputen och rörelseutvecklaren Linus Johansson med sig av sin kunskap och erfarenhet i ämnet. Linus tar dig på en kunskapsresa hela vägen från muskelcellen till de holistiska perspektiv som förklarar kroppens konstitution.

Boken ger dig som läsare många nya infallsvinklar gällande rörlighet och presenterar förklaringsmodeller som kan leda till att din rörlighetsträning blir både enklare att utföra samt med bättre resultat.

Boken redogör teoretiska modeller för hur du tränar rörlighet samt tydliga beskrivningar av 88 stycken rörlighetsövningar, totalt 110 med variationer, samt 18 färdiga program.

I boken presenteras också det kompletta systemet för hur du bygger egna specifika rörlighetsprogram.

Boken riktar sig till dig som är intresserad av kroppen och vill arbeta med din rörlighet, men även till dig som är tränare eller terapeut och vill hjälpa andra att bli rörligare.

Boken utgår från ett vetenskapligt perspektiv med över 80 referenser till forskningsartiklar och erkänd litteratur.

Vill du bläddra i boken redan nu? Här hittar du ett utdrag ut boken med några sidor med både teori och praktik. Klicka på ikonen.

Beställningsinformation

För att köpa boken måste du vara inloggad som registrerad medlem på movdoo.com. Att vara medlem är gratis och innebär inga förpliktelser. Vill du inte bli medlem kan du hitta boken på adlibris.com och bokus.com.

När du beställt boken får du kvitto och bekräftelse på köpet som ett email. Kolla din skräppost om den inte kommit fram. Kvittot spara också under “Orders” i menyn i höger hörn.

Boken skickas in om 1-3 arbetsdagar. Kursen med de 18 stretchprogrammen läggs till manuellt på ditt konto och det kan ta 24-48 timmar innan den är synlig.