Movement online - since 2012 | movdoo.com - Rörelsepodden

Rörelsepodden

25 weeks

Educational material

Gör så här! Registrera ett medlemskap. Logga in och lägg kursen i kundvagnen. Gå till kassan och checka ut med kort eller Swish. Läs mer...


Nu kan du ta del av en helt ny typ av podd som både ger dig bra träning och spännande kunskap! I rörelsepodden presenterar jag ett nytt avsnitt varje vecka i totalt 16 veckor.

Smidig träning
I varje avsnitt får du ett träningspass som är ca 20-30 min långt. Tanken är att det ska vara lätt att få till i vardagspusslet och att du ska vilja köra det fler gånger i veckan.

Styrka, rörlighet och kunskap
Varje pass fokuserar på styrka och rörlighet. Inga redskap krävs mer än en plats att vara på och eventuellt en yogamatta.

I varje avsnitt får du också en separat del där jag fördjupar mig i ett spännande ämne eller företeelse kring veckans träningspass.

Träna i 180 dagar
Alla avsnitt "läggs på hög" så du kan ta del av dem hur många gånger du vill. Du får alla 16 veckor för 450 kr och du kommer få behålla alla avsnitt i totalt 6 månader från det att du startade podden.

Du kan ta del av podden när du vill och har podden redan startat får du tillgång till avsnitten som varit direkt. Du kommer också kunna ta del av enskilda avsnitt ur podden om du önskar.

Varmt välkommen till Rörelsepodden och följ mig gärna på Instagram för mer rörelse och kunskap - Soma by Linus

Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och Rörelseutvecklare


Så här tar du del av rörelsepodden!
Logga in eller skapa ett konto här på movdoo.com — det är gratis! Lägg kursen i varukorgen, och checka ut med Swish eller betalkort. När du är inloggad hittar du alla dina kurser i menyn till höger under "My courses".