In Practice - De tre kardinallederna

Course length: 365 days Parts: 5
SEK 299

 

I den här träningskursen lär du dig undersökningssystemet för de tre kardinallederna: fotled, höftled och bröstrygg samt förståelsen för den mänskliga kroppens funktion i tre dimensioner.

Genom att undersöka och förstå dessa enskilda ledsamlingars funktion kan du få en större och djupare förståelse för den mänskliga kroppens totala funktion i rörelse och hur du därmed kan hjälpa en person mot en bättre fungerande och mer högpresterande kropp.

Linus kommer att guida dig genom hela undersökningssystemet som består av totalt 34 stycken undersökningar. Dessa undersökningar kommer att hjälpa dig att plocka fram de djupa dysfunktionerna hos din klient och skapa förståelse för dennes dysfunktion.

Linus guidar dig sedan i hur du ska tänka för att använda undersökningens resultat och placera den kunskapen i en total funktion hos din klient. Kursen kommer att ge dig en djupare kunskap och ett mer avancerat undersökningssystem för att ta dig längre i din förståelse och dina klienter längre i sin funktion.

För dig som vill komplettera eller börja från ruta ett med den teoretiska förståelsen kring den mänskliga kroppens funktion i rörelse kan också gå träningskursen - In Theory. Läs mer om den här!


Register, for free!

Sign up and start your first course today!

I agree to the terms of use