Andetaget

365 days | Parts 6

Educational material

Andetaget

Det finns en rörelse som är viktigare än alla andra, och det är ditt andetag. Det är grunden till alla annan rörelse i din kropp och källan till din möjligheter och utveckling utveckling.

I den här workshopen kommer Linus guida dig genom det mänskliga andetaget och få dig att förstå att det är så mycket mer än bara en funktion för att syresätta blodet.

Linus har tagit sin kunskap och kokat ned den till fyra timmar filmat material där han delger sina tankar, insikter, kunskap och tekniker för att förändra och utveckla ditt eller någon annas andetag.

Du får material för att analysera, se och uppskatta ditt eller någon annans andetag. Både rörelser och manuella tekniker för att skapa förändring samt sessioner för att omsätta andetaget och nyttja det för lugn och avslappning eller explosivitet och dynamik.

Är du intresserad av att ta utveckla ditt andetag och ta reda på om det är där dina möjligheter och din potential döljer sig? Då är det här workshopen för dig.

Vill du veta hur du kan utveckla din kunskap kring ditt andetag ännu mer. Besök då somamove.com eller asperaeducation.se


 

Ett smakprov

Här kan du ta del av 10 min av de ca 4 timmar långa materialet som workshopen innehåller.