Movement online - since 2012 | movdoo.com - 32 dagar

32 dagar

8 weeks

Educational material

   I den här videon berättar Linus mer om kursen 32 dagar (3 min)


Träna varje dag, i 32 dagar!

Det viktigaste med träning är att den blir av! Det är också mycket hälsofrämjande att träna lite varje dag. En varierad träning blir även roligare och utvecklar kroppen på bästa sätt.

Av anledningarna ovan har jag skapat den här kursen där du får precis lagom med träning, varje dag! Klasserna är 10‒20 min långa och inga redskap behövs.

Programmet består av rörlighet, styrka, kondition, och aktiv vila. Klasserna varvas med varandra i totalt fem veckor. Träningen är lätt till medel i svårighet- och ansträngningsgrad. Men du kan enkelt anpassa rörelserna så att de blir lättare eller svårare.

Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du kan köpa kursen nu och starta den när du vill. Kursen är 58 dagar lång och träningen är indelad veckovis. När du är klar med t.ex. vecka 1 kan du välja att påbörja vecka 2. Om livet kommer emellan kan du vänta med att gå vidare och förlorar ingen tid eller träningstillfällen. Sista delen i kursen är 30 dagar lång, vilket gör att du kan gå tillbaka och börja om och träna alla dina favoriter i en månad till.

Jag ser fram emot 32 dagars träning tillsammans med dig!

Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och Rörelseutvecklare


Så här tar du del av 32 dagar!
Logga in eller skapa ett konto här på movdoo.com — det är gratis! Lägg kursen i varukorgen, och checka ut med Swish eller betalkort. När du är inloggad hittar du alla dina kurser i menyn till höger under "My courses".